OCB EPSON S30610 Kompatibel blekkpatron

EPSON S30610-skriveren er kompatibel med blekkpatroner med engangsbrikker, og bruker øko-løselig blekk.Den har en kapasitet på 700 ML, skriver ut livlige farger og forårsaker ikke tilstopping av blekkhodet.

Her er noen forslag og vurderinger for denne kassetten:

Kompatibilitet: Sørg for at blekkpatronen og brikken du velger er fullt kompatibel med EPSON S30610-skriveren.Tilstrekkelig testing og validering utføres for å sikre at kassetten og brikken er en sømløs erstatning for den originale kassetten og vil fungere som den skal.

Blekkkvalitet: Sørg for at øko-solvent-blekket du bruker har god fargegjengivelse og kan skrive ut lyse, klare bilder.Å velge høykvalitets blekk sikrer utskriftskvalitet uten å påvirke skrivehodet negativt.

Anti-tilstopping: Tilstopping av blekkhodet kan påvirke utskriftskvaliteten og skriverens levetid.Sørg for at blekkpatronene og blekket du velger, ikke tetter blekkhodene under bruk.Noen blekkpatroner kan ha ekstra rengjøringsfunksjoner som kan bidra til å forhindre tilstoppingsproblemer.

Sikkerhet og stabilitet: Velg blekkpatroner og blekk som oppfyller relevante sikkerhetsstandarder for å sikre sikkerheten og stabiliteten til utskriftsprosessen.Blekk av lav kvalitet kan være en helse- og skriverfare, så det anbefales å velge en pålitelig leverandør og merke

Munnstykket til EPSON S30610-skriveren er en av nøkkelkomponentene, som er avgjørende for utskriftskvaliteten og ytelsen.Å tilby EPSON S30610-dyser kan gi brukerne flere valgmuligheter og fleksibilitet.
Dysetype: EPSON S30610-dyse tar i bruk den nyeste mikro-piezoelektriske dyseteknologien, som kan støte ut blekk nøyaktig og opprettholde utskriftseffekten av høy kvalitet.Den har 1280 dysehull, som kan gi høyere oppløsning og finere bildedetaljer.

Kapasitetsvalg: EPSON S30610-dyser er tilgjengelige i forskjellige kapasiteter, for eksempel 1,8 pl, 2,8 pl og 3,7 pl.Ulike dysekapasiteter er egnet for ulike behov, den mindre kapasiteten er egnet for bildeutskrift med rike detaljer, mens den større kapasiteten kan brukes til utskrift med store områder.

Blekktype: EPSON S30610-dyse er egnet for øko-solvent blekk, som har god lys- og vannfasthet.Velg blekktypen spesifisert av produsenten for å sikre best mulig utskriftsytelse og holdbarhet.

Installasjon og vedlikehold: Når du skifter ut og installerer sprinklere, må du følge utstyrsprodusentens retningslinjer og instruksjoner.Regelmessig dyserengjøring og vedlikehold kan forlenge levetiden til dysen og sikre utskriftskvaliteten.Vær oppmerksom på at forsiktig drift og riktig vedlikehold er nøkkelen til å opprettholde skrivehodeytelsen


Innleggstid: 18. august 2023